voetreflex, voorschoten, groenewegen, relax, detox
Praktijk Henny Groenewegen

voor Voetreflex Plus en Pedicure

Ontspannende Voetreflex massage

Een ontspanningsmassage is een heerlijke manier om stress en spanning uit het lichaam en hoofd los te laten.

Een beetje "gezonde spanning" kan het lichaam goed hebben. Helaas leven we tegenwoordig in een maatschappij met hoge prestratiedruk, sociale verplichtingen en veeleisende werkzaamheden waardoor we ongemerkt meer spanningen in ons hebben dan we aankunnen. Dit uit zich o.a. in stress symptomen zoals hoofd-, rug- en nekpijn, vermoeidheid, rusteloosheid en slaapproblemen.

De ontspanningsmassage duurt ongeveer 35 minuten en geeft een diepe rust waardoor de opgebouwde spanning kan wegvloeien. De massage is voor iedereen geschikt. Er wordt geen specifieke klacht behandeld.Lichamelijke of geestelijke klacht

In een Voetreflex Plus behandeling wordt gericht gemasseerd op een lichamelijke of geestelijke klacht.

Na het afnemen van een anamnese maak ik voor u een persoonlijk behandelplan die uit diverse Voetreflex massages bestaat. Deze massages werken allen op een andere manier op de klacht in. Hierdoor kan het lichaam zich op een zachte manier herstellen en weer in balans komen.

Uiteraard is voetreflextherapie geen vervanging van de reguliere geneeskunde maar een extra ondersteuning en kan het worden toegepast als aanvulling op behandelingen in het reguliere medische circuit.

De eerste afspraak duurt ongeveer 90 minuten, hierin wordt de anamnese afgenomen en krijgt u een ontspannende voetmassage.

De vervolgmassages duren ongeveer 55 minuten.

Voetreflex Plus therapie valt onder de natuurgeneeskundige geneeswijze. Een behandeling wordt (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar

De klachtgerichte Voetreflex Plus therapie is o.a. inzetbaar bij:

  • spijsverteringsklachten
  • hormonale problemen
  • slaapstoornis
  • hoofdpijn, migraine
  • blaasontsteking
  • spier- en gewrichtsklachten
  • verminderde weerstand
  • klachten aan de luchtwegen
  • stress, burn-out
  • nek, schouder, knieklachten

Speciale Voetreflexbehandelingen:

OncoReflex

Een OncoReflex massage biedt ondersteuning aan mensen met kanker zowel tijdens als na de oncologische behandelingen. De massage kan bijdragen aan het verminderen van pijn, slapeloosheid, misselijkheid en stress- en angstgevoelens. En het kan de vitaliteit en de kwaliteit van het leven verbeteren. Er mag gemasseerd worden tijdens elke fase van de behandeling.

Anti-Cellulite behandeling

Stevige massage, borstelen en cupping van de bovenbenen om het vet- en bindweefsel los te maken. Gevolgd door een Voetreflex massage die gericht is op de stimulatie van de doorbloeding en lymfedoorstroming.

Detox Voetreflexmassage

Massage van de zones van alle uitscheidingsorganen. Gericht op het ontzuren, reinigen en ontgiften van het lichaam.

Anti stress reflexmassage

Massage gericht op het loslaten van de spanning in de spieren, om rust te creƫren in het hoofd en het verbeteren van de doorbloeding en energiestroom.
Een super ontspannende ervaring.

Voetreflex is voor iedereen geschikt, mits u geen last heeft van voetschimmel (zwemmers-eczeem), besmettelijke huidziektes, wondjes, ontstekingen, koorts, trombose, oedeem of ernstige hartkwalen.